Dissident One:ㅤ3816 baby’s stierven nadat hun moeders waren ingeënt – DissidentNL

dissident-one:ㅤ3816-baby’s-stierven-nadat-hun-moeders-waren-ingeent-–-dissidentnl

14-06-22 10:00:00,

Een schokkende nieuwe bevinding van VAERS (U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System) is dat 57% van alle vaccinaties die de dood van een baby of foetus tot gevolg hadden in de afgelopen 25 jaar, plaatsvonden toen zwangere vrouwen werden gevaccineerd tegen Covid-19, meldt Daily Clout.

De 3816 baby’s die stierven nadat hun moeders tussen december 2020 en maart 2022 waren gevaccineerd, zijn waarschijnlijk slechts een fractie van het werkelijke aantal ongewenste voorvallen, zoals spontane abortussen en foetale sterfte.

Risico’s gemeld in VAERS voor baby’s geboren uit gevaccineerde moeders.

Als u zwanger bent, is de kans groter dat uw baby bij of voor de geboorte overlijdt als u een COVID-19-vaccin krijgt dan wanneer u mazelen, bof, griep, tetanus of een ander vaccin krijgt. Deze en andere alarmerende feiten over de risico’s voor baby’s van gevaccineerde moeders zijn afkomstig van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: