Dissident One:ㅤDit ging nooit over het redden van levens: Lockdowns veroorzaakten waarschijnlijk 170.000 extra sterfgevallen onder Amerikanen in de werkende leeftijd – studie – DissidentNL

dissident-one:ㅤdit-ging-nooit-over-het-redden-van-levens:-lockdowns-veroorzaakten-waarschijnlijk-170.000-extra-sterfgevallen-onder-amerikanen-in-de-werkende-leeftijd-–-studie-–-dissidentnl

14-06-22 06:00:00,

Een nieuwe studie van het National Bureau of Economic Research (NBER) heeft onthuld dat verlammende en restrictieve volksgezondheidsmaatregelen die tijdens de Covid-19 pandemie werden opgelegd, de meest waarschijnlijke oorzaak waren van maar liefst 170.000 extra sterfgevallen onder niet-Covid jonge Amerikanen in 2020 en 2021, meldt The Gateway Pundit.

Bovendien zal het aantal sterfgevallen waarschijnlijk nog hoger uitvallen, aangezien onderzoekers nog 72.000 extra “niet-gemeten Covid-doden” moeten onderzoeken, die gemakkelijk individuen kunnen blijken te zijn geweest die “met” het virus zijn gestorven in plaats van “door” het virus. The Economist, die in de NBER-studie werd geciteerd, kwam tot de conclusie dat het aantal nog groter is, namelijk 199.000+, wanneer rekening wordt gehouden met niet-gemeten Covid-sterfgevallen.

Alles bij elkaar lag het sterftecijfer van volwassenen in de werkende leeftijd in de VS 26% hoger dan vóór de pandemie.

Uit de NBER studie:

“Door onze schattingen over oorzaken en leeftijdsgroepen bij elkaar op te tellen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: