Dissident One:ㅤHet is allemaal een leugen – regeringsrapporten bewijzen dat de kosten van levensonderhoud crisis en reisverstoring met opzet wordt gedaan om ‘The Great Reset’ te bevorderen – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-is-allemaal-een-leugen-–-regeringsrapporten-bewijzen-dat-de-kosten-van-levensonderhoud-crisis-en-reisverstoring-met-opzet-wordt-gedaan-om-‘the-great-reset’-te-bevorderen-–-dissidentnl

14-06-22 04:00:00,

Vliegtuigen, treinen en auto’s. Over al deze drie zaken wordt momenteel in de media voortdurend gepraat, naast een crisis in de kosten van levensonderhoud, oorlog in Oekraïne en een vermeende uitbraak van apenpokken, meldt The Expose.

Vluchten worden aan alle kanten geannuleerd, waardoor geplande vakanties voor duizenden worden verpest. In het Verenigd Koninkrijk staan de treinen op het punt te stoppen dankzij een “spontane” nationale spoorwegstaking. En de doorsnee burger kan het zich nog net veroorloven om na het tanken tot het einde van het tankstation te rijden, dankzij de steeds duurder wordende brandstofprijzen.

Op het eerste gezicht lijken dit misschien onfortuinlijke gebeurtenissen die zich willekeurig voordoen, maar de waarheid is dat ze allemaal opzettelijk plaatsvinden, en officiële regeringsrapporten en historische gegevens bewijzen dat.

Waarom?

Wel, rapporten suggereren dat het allemaal te maken heeft met het halen van ‘nul CO2 doelstellingen’.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: