Dissident One:ㅤNederland móet kapot – WEF-omvolkingsminister Van Gennip haalt de meest criminele immigranten die ze kan vinden naar Nederland – DissidentNL

dissident-one:ㅤnederland-moet-kapot-–-wef-omvolkingsminister-van-gennip-haalt-de-meest-criminele-immigranten-die-ze-kan-vinden-naar-nederland-–-dissidentnl

14-06-22 02:21:00,

Iedereen weet dat van alle criminele immigrantenellende die in Europa geïmporteerd is door de overwinnaars van WW2, de ellende in de Parijse banlieues de meest verschrikkelijke is.

Vrouwen gaan er alleen over straat op dagen dat ze groepsverkracht willen worden en je parkeert je auto er alleen in die postcodegebieden waar de verzekering nog uitkeert en dan nog alleen als je van je auto af wilt, want dan hij in vlammen op zal gaan is een mathematische zekerheid. Leger en politie durven er al jaren niet meer te komen.

Dat van Gennip nu juist deze jeugdwerklozen uit de Franse voorsteden wil importeren betekent dat ze willens en wetens, verkrachting, moord, misdaad en ongebreideld geweld wil importeren. Ze kan niet beweren dat ze niet weet wat zich daar afspeelt.

AD:

Minister Karien van Gennip (Sociale Zaken) oppert om werkloze Franse jongeren uit probleemwijken in Nederland te laten werken.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: