Dissident One:ㅤWereldwijde voedselcrisis: Oekraïne eist wapens als tegenprestatie voor hervatting tarwe-export – DissidentNL

dissident-one:ㅤwereldwijde-voedselcrisis:-oekraine-eist-wapens-als-tegenprestatie-voor-hervatting-tarwe-export-–-dissidentnl

14-06-22 09:00:00,

De Oekraïense ambassadeur in Turkije, Vasily Bodnar, heeft officieel wapens geëist in ruil voor de hervatting van de tarwe-export over zee, hetgeen neerkomt op regelrechte chantage op wereldschaal te midden van de kunstmatig gecreëerde voedselcrisis, meldt Unser Mittel Europa.

Tarwe voor wapens

Hij zei:

“Doeltreffende veiligheidsgaranties zijn vereist voor de hervatting van het zeevervoer. Deze garanties moeten worden geboden door de levering van passende wapens aan Oekraïne om zijn kusten te beschermen tegen maritieme bedreigingen en door de deelname van zeestrijdkrachten van derde landen aan de bescherming van het betrokken deel van de Zwarte Zee”.

Dit weerlegt volledig het nepnieuws van de door de VS geleide westerse mainstream media dat Rusland Europa en het Zuiden gegijzeld houdt door de Oekraïense havens te blokkeren.

Russische sancties als reden voor voedselcrisis

De achtergrond is dat de Russische ambassadeur bij de Verenigde Naties,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: