ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤMicroscopische video van gemanipuleerde biostructuren verwijderd uit bloedvaten

forbiddenknowledgetv.net:ㅤmicroscopische-video-van-gemanipuleerde-biostructuren-verwijderd-uit-bloedvaten

13-06-22 10: 32: 00,

Mike Adams en Harrison Smith onderzoeken vreemd rubberband-achtig weefsel dat Richard Hirschman, een professionele balsemer van mensen die “plotseling stierven” dat gemaakt lijkt te zijn om in het lichaam te groeien.

Vaxxed mensen lopen rond met deze dingen in zich en de verhoogde incidentie van beroertes en hartaanvallen die we zien kunnen komen van stukjes van deze dingen die circuleren in de harten en hersenen van de slachtoffers.

Een arts die zijn identiteit afschermt belt in om deze bevindingen te bevestigen, en vertelt Mike en Harrison, “Blijkbaar, wat er gebeurt is dat deze injecties ons DNA of RNA herprogrammeren om deze nieuwe eiwitten te produceren,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: