ForbiddenKnowledgeTV.net:Wetenschappers bevestigen dat COVID-vaccins nanostructuren bevatten die koloniseren in het menselijk lichaam

forbiddenknowledgetv.net:wetenschappers-bevestigen-dat-covid-vaccins-nanostructuren-bevatten-die-koloniseren-in-het-menselijk-lichaam

14-06-22 07: 40: 00,

Dr Jane Ruby voegt zich bij Mike Adams met de laatste beelden van de mysterieuze, rubberachtige draderige klonters die uit kadavers worden verwijderd tijdens het balsemen.

Dr Ruby merkt op dat nadat president Trump de Executive Order in 2019 had ondertekend, Fauci daadwerkelijk de woorden, “Self-assembling nanoparticles” uitsprak toen hij op 4 december 2019 getuigde tijdens de Committee on Energy and Commerce Subcommittee on Oversight and Investigations Hearing on “Flu Season: US Public Health Preparedness and Response”

“NIAID heeft prioriteit gegeven aan onderzoek naar de ontwikkeling van geavanceerde vaccinplatformtechnologieën die kunnen worden gebruikt voor de ontwikkeling van universele griepvaccins, alsmede voor de verbetering van de snelheid en souplesse van het productieproces van griepvaccins.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: