Gepensioneerd generaal-majoor Gerd Schultze-Rhonhof: Het andere verhaal – deel 1. De voorgeschiedenis van Oekraïne

gepensioneerd-generaal-majoor-gerd-schultze-rhonhof:-het-andere-verhaal-–-deel-1.-de-voorgeschiedenis-van-oekraine

14-06-22 09: 45: 00,

Generaal-majoor (ret.) Gerd Schultze-Rhonhof

Geachte belangstellenden!

Om u de tijdrovende lectuur van mijn lange beschouwingen en bevindingen te besparen, zal ik het resultaat ervan aan het begin plaatsen. Rusland en Oekraïne hebben evenzeer de beginselen van het internationaal recht aan hun kant en hebben ook beide het internationaal recht geschonden. Beide hebben eerst bepaalde escalerende stappen ondernomen en hebben ook vaak alleen maar gereageerd op de stappen van hun tegenstanders. Geen buitenstaander mag oordelen over eigen schuld of hoofdschuld. Het onvermijdelijke geschil hierover zou slechts een belemmering vormen voor een onmiddellijke vrede, die mogelijk zou zijn. Maar daarvan pas aan het eind.

Dat dit inzicht voor Duitse lezers onbegrijpelijk is, komt doordat onze Duitse media ons sinds 2014 uitsluitend Oekraïens nieuws en commentaar in het Duits voorschotelen, dat wij dan als objectief nieuws beschouwen. Wat echter ook belangrijk is voor ons eigen oordeel, is wat de Duitse media verzwijgen. Zelfs journalisten van de Duitse media-instellingen berichten vanuit Moskou

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: