Huisartsen willen geen “aanjager” meer: “Het tij is aan het keren”.

huisartsen-willen-geen-“aanjager”-meer:-“het-tij-is-aan-het-keren”.

14-06-22 12: 33: 00,

Nauwelijks de helft van de 80-plussers in Vlaanderen die een uitnodiging krijgen voor een tweede herhalingsvaccinatie, gaat daarop in, schrijft Het Belang van Limburg. Dit wordt bevestigd door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid.

Ook de huisartsen zijn voorzichtig geworden. De Vlaamse huisarts Frank Peeters zegt: “Op een bijeenkomst van huisartsen gisteren hoorde ik collega’s zeggen dat ze geen boostervaccinatie meer willen. Het tij is aan het keren.”

Dr. Paul Neirynck antwoordt: “Wat is het nut van een herhalingsvaccinatie tegen een 2,5 jaar oud Wuhan-virus waarvan de werkzaamheid na een paar weken is uitgewerkt? Trouwens, dit is een bevolking waar bijna iedereen besmet is met nieuwere varianten. Ik ben helemaal voor vaccinatie, maar ook voor mij: nee bedankt.

Volgens Peeters is het spel waarschijnlijk uit voor Pfizer. “Bijna niemand sterft meer aan de mildere Omicron variant. Waar ligt het omslagpunt dat de mRNA-vaccins meer schade en doden veroorzaken dan Covid-19,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: