Indubio Episode 226 – Zomer van Vaccinschade

indubio-episode-226-–-zomer-van-vaccinschade

Lezersmail

netiquette:

Sigrid Leonhard / 29.05.2022

@Christina Link, bedankt. Het is gek hoeveel er misleid worden door een paar. Ik word ziek van de nu-straight-masker dragers… Wat gaat er om in hun hoofd?

S. Marek / 29.05.2022

Epoch Times TV, theepochtimes.com, biedt in hun serie Facts Matter met Roman Balmakov Live chat van mei 19, 2022 waarin volgens de tot nu toe gedane studies gedetecteerde neveneffecten van het spike eiwit worden gepresenteerd (incl. studie bewijs) en aanbevelingen ter ondersteuning van de biologische ondersteuning bij het herstellen van het natuurlijke immuunsysteem. (/true-dangers-of-the-spike-protein-and-how-to-detoxify-yourself-from-it) De ware gevaren van spike-eiwit en hoe je jezelf te ontgiften van het.

S: Marek / 29.05.2022

Federaal Grondwettelijk Hof gecorrumpeerd ! De verantwoordelijke medische autoriteiten en organisaties, Federaal Ministerie van Volksgezondheid RKI en PKI ongeïnteresseerd ! Eigenlijk zouden de Duitse burgers de Reichstag moeten gaan bestormen, maar degenen die gedood zijn met de “inentingen” kunnen het niet meer en de ernstig zieken na de s.g.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: