JFK – commonsensetv.nl

jfk-–-commonsensetv.nl

14-06-22 07:15:00, John F. Kennedy

 

John Fitzgerald Kennedy, ook bekend onder zijn initialen JFK, was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Vanaf 20 januari 1961 was hij de 35e en jongst gekozen president van de Verenigde Staten, totdat hij op 22 november 1963, tijdens een officieel bezoek in Dallas, op 46-jarige leeftijd in een open limousine werd vermoord.

 

Iedereen die leefde toen de moord op President Kennedy in Dallas Texas plaatsvond wist jaren later nog waar hij of zij was toen men hoorde dat hij vermoord was. De impact van deze moord zullen diegene die het niet meegemaakt hebben niet kunnen bevatten.

Tijdens zijn begrafenis stonden zijn vrouw Jacqueline  Kennedy en zijn dochter Caroline en zoon John F Kennedy Jr. achter zijn kist. Ook zijn broer Robert Kennedy staat op deze foto, achter de kleine JFK jr die  later ook vermoord zou worden. (Robert Kennedy is de vader van de huidige Robert Kennedy jr)

Caroline links in haar Tiffany blauwe manteltje en JFK. jr rechts in zijn Tiffany blauwe jasje die in zijn kinderlijke onschuld de militaire groet brengt.

Over waarom en door wie President Kennedy vermoord moest worden bestaan vele theorieën waar ik hier niet op in wil gaan. Wat wel duidelijk is dat er mensen waren die belang hadden bij President Kennedy zijn dood en dit ook hebben uitgevoerd of uit hebben laten voeren.

President Kennedy was lid van de Democratische partij, wat we heden ten dagen politiek Links noemen. Hij was voor het volk en tegen een te grote inmenging van het bedrijfsleven op de politiek en ontzettend populair onder het volk. Hij bood toekomst in de donkere tijd van de koude oorlog en de Cuba crisis en hij spoorde de Amerikanen aan om naar de maan te gaan voor het einde van de decade, wat uiteindelijk in 1969 gebeurde toen Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette.

Politici die voor het volk zijn, (het Latijnse woord voor ‘volk’ is “populus”) worden al gauw door de mensen die NIET voor het volk zijn, de 1% elite, populisten genoemd.  Via de door de hun geleide media wordt dan al gauw een politicus die voor ‘het volk’ is gestigmatiseerd als populist. Zo ook JFK.

99.9% is het volk (populus) zo ook u die dit leest.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: