Laboratorium in Wuhan isoleert “pathogeen” van een virus “nauw verwant” aan monkeypox.

laboratorium-in-wuhan-isoleert-“pathogeen”-van-een-virus-“nauw-verwant”-aan-monkeypox.

14-06-22 05: 37: 00,

Het wordt alleen maar erger.

Onderzoekers van het Wuhan Institute of Virology hebben in een onlangs gepubliceerde studie nieuwe stammen geïsoleerd van een virus dat “nauw verwant” is aan de monkeypox.

De publicatie volgt op een andere studie van het omstreden Chinese lab die in februari werd gepubliceerd 2022 en waarin de vorming van nieuwe monkeypoxvirusstammen wordt beschreven. Het artikel verscheen enkele maanden voor de recente internationale uitbraak van gevallen van monkeypox, die nu de Verenigde Staten lijken te hebben bereikt.

Elf onderzoekers van het Wuhan Institute of Virology waren auteur van het nieuw ontdekte artikel, “Identification, Isolation, and Characterisation of an Ectromelia Virus New Strain from an Experimental Mouse”, dat oorspronkelijk werd gepubliceerd op 21. Juli 2020. Het werd later opgenomen in het wetenschappelijke tijdschrift Virologica Sinica van het Wuhan Institute of Virology, dat verschijnt 2021.

De studie beschrijft de “isolatie” van een nieuwe stam van het ectromelia-virus (ECTV) – “ECTV-WH” – uit de hersenen van een experimentele muis.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: