Lagarde capituleert voor de splitsing van de eurozone

lagarde-capituleert-voor-de-splitsing-van-de-eurozone

14-06-22 03: 04: 00,

Ik weet dat u het waarschijnlijk beu bent dat ik dit zeg, maar de eurozone stevent af op een enorme crisis. Op donderdag 9 juni heeft de ECB haar monetaire beleidsverklaring bekendgemaakt, minder dan een week voor de volgende FOMC-vergadering (14. June).

Het was een drumbeat. In het begin probeerde Christine Lagarde de kalmerende kalmte uit te stralen die centrale bankiers geacht worden uit te stralen, zelfs als alles om hen heen in elkaar stort.

Maar dit was echt Lagarde’s “Bagdad Bob” moment. Ze stond daar de verklaring van de ECB van de teleprompter af te lezen alsof er iets in haar keel was blijven steken, waarschijnlijk de restanten van wat er nog over was van haar geweten, want zelfs zij kon de onzin die ze spuugde niet doorslikken.

We hebben de inflatie onder controle. We zullen ook 2022 nog groeien (BUAHAHA!) en de groei zal versnellen 2023 en 2024.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: