Moon of Alabama:ㅤUkraine – Killing Surrender Soldiers, Shelling Civilians, 14:59 UTC, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Ukraine – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne – Killing Surrend, Oekraïne

moon-of-alabama:ㅤukraine-–-killing-surrender-soldiers,-shelling-civilians,-14:59-utc,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-ukraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine-–-killing-surrend,-oekraine

14-06-22 02: 59: 00,

Juni 14, 2022

Oekraïne – Doden overgave soldaten, beschieten burgers

Om 8: 30 UTC vandaag controleerde ik de prioriteiten van de dag op de belangrijkste Amerikaanse nieuwswebsites.

  • Op de New York Times homepage verscheen het woord “Trump” 10 keer, “Oekraïne” verscheen 5 keer.
  • Op de homepage van de Washington Post verscheen het woord “Trump” 12 keer, “Oekraïne” verscheen 5 keer.
  • Op de homepage van de Wall Street Journal verscheen het woord “Trump” 9 keer, “Oekraïne” verscheen 3 keer.

De Google Trends grafiek voor Oekraïne is gedaald tot bijna nul.

groter

Dit is een probleem omdat het de druk wegneemt van de regering Biden om te onderhandelen met Rusland over Oekraïne en de toekomstige veiligheidsarchitectuur in Europa.

De dagelijkse ‘clobber list’ van het Russische Ministerie van Defensie bevat een extra hoofdstuk uit de mondelinge briefing:

Ik zou willen opmerken dat in de afgelopen weken, ” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: