mRNA-COVID-vaccins veroorzaken ongekend hoog aantal gevallen van myocarditis bij jonge mannen

mrna-covid-vaccins-veroorzaken-ongekend-hoog-aantal-gevallen-van-myocarditis-bij-jonge-mannen

14-06-22 02: 29: 00,

Am 10. In juni meldde de beleggingswebsite Seeking Alpha dat “Moderna de bezorgdheid over myocarditis bij kinderen bagatelliseert” in een briefingdocument van de FDA. Het bedrijf beweert dat deze hartontsteking “uiterst zeldzaam” is en minder vaak voorkomt dan bij mensen die COVID-19 krijgen. Nu mRNA-vaccins een EUA moeten krijgen voor kinderen van zes maanden en ouder, is deze kwestie dringender dan ooit. Alpha ontdekte dat myocarditis geassocieerd wordt met alle COVID-vaccins, waarbij de hoogste percentages voorkomen bij mannen tussen 18 en 24 jaar oud. In een 119-pagina’s tellend document dat aan de FDA is verstrekt, laten de gegevens van Moderna de volgende percentages van dit hartprobleem zien: 13,3 per miljoen doses bij mannen van 12 tot 17 jaar, 42,66 per miljoen doses bij mannen van 18 tot 24 jaar, en 14,15 per miljoen bij mensen die 25 jaar en ouder zijn. Het bedrijf beweert dat alle gevallen “mild” waren en dat patiënten snel herstelden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: