mRNA-vaccins: 58 gevallen van levensbedreigende bijwerkingen bij baby’s jonger dan 3 jaar – momenteel niet zeker of de baby’s nog in leven zijn

mrna-vaccins:-58-gevallen-van-levensbedreigende-bijwerkingen-bij-baby’s-jonger-dan-3-jaar-–-momenteel-niet-zeker-of-de-baby’s-nog-in-leven-zijn

14-06-22 03: 20: 00,

Door Dr. Paul Alexander: Hij is epidemioloog van besmettelijke ziekten, COVID-deskundige, en heeft een opleiding in bioterrorisme en biowapens

Uit VAERS-rapporten blijkt dat, in tegenstelling tot het informatiedocument van de FDA 58, mensen ernstige schade hebben opgelopen; ernstige bloedingen, anafylactische shock, anticholinergisch syndroom, encefalitis, hypoglykemie en neuroleptisch syndroom.

De FDA bereidt de goedkeuring voor van het mRNA-vaccin COVID-19 voor zuigelingen en peuters van zes maanden tot vier jaar en beweert in haar vandaag gepubliceerde VRBPAC-voorlichtingsdocument, dat de meerderheid van de bijwerkingen die in de Pfizers-studie werden vastgesteld, niet ernstig waren, blijkt uit een analyse van het tijdschrift Real-Time dat ten minste 58 levensbedreigende bijwerkingen aan VAERS werden gemeld bij zuigelingen en peuters jonger dan drie jaar.

De meest voorkomende ernstige bijwerkingen waren levensbedreigende bloedingen, anafylactische shock, anticholinerge syndroom, encefalitis, hypoglykemie en neuroleptisch syndroom. De meeste gerapporteerde gevallen zijn multisysteem bijwerkingen.

In sommige gevallen is het niet duidelijk.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: