Nu is het van cruciaal belang te begrijpen waar we tegenover staan – vergeleken met wat ons te wachten staat, zullen de afgelopen twee jaar een picknick lijken.

nu-is-het-van-cruciaal-belang-te-begrijpen-waar-we-tegenover-staan-–-vergeleken-met-wat-ons-te-wachten-staat,-zullen-de-afgelopen-twee-jaar-een-picknick-lijken.

14-06-22 07: 56: 00,

  • Het is absoluut essentieel om te begrijpen waar we wereldwijd mee te maken hebben en wie verantwoordelijk is voor het opkomende totalitarisme en wat hun bedoelingen zijn.
  • De COVID pandemie was een staatsgreep door de technocratische cabal achter de wereldwijde overname-agenda bekend als “The Great Reset”.
  • De Grote Reset werd geïntroduceerd door het Economisch Wereldforum, dat nauw verbonden is met de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie. Het doel is een wereldwijde vorm van totalitarisme in te voeren, gebaseerd op technocratische en transhumanistische ideologieën. Dit plan omvat de transformatie en beheersing van alle levensvormen, inclusief de mens.
  • Hoewel technocratie aan de buitenkant totalitarisme lijkt, is het centrum van de controle niet één enkel individu. In plaats van één persoon die per decreet regeert, berust de technocratie op controle door middel van technologie en algoritmen. Dit is een zeer belangrijk verschil. Kortom, er is niemand om de schuld of de verantwoordelijkheid te geven.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: