RubikonNews:ㅤDe afschaffing van vrouwen

rubikonnews:ㅤde-afschaffing-van-vrouwen

14-06-22 02: 00,

Christina Ellingsen is woordvoerster van de vrouwenrechtenorganisatie Woman’s Declaration International en werd door een transgender en biologische man aangegeven na een Twitterdebat met hem. De activist omschrijft zichzelf als een lesbische vrouw, maar Ellingsen vroeg waarom hij dacht dat “mannen lesbisch kunnen zijn”. Er volgde een verslag.

In Noorwegen omvat de wet inzake haatzaaien sinds 2021 ook geslachtsidentiteiten. Nu moet het Hof verduidelijken of het bezwaar van Ellingsen, dat zich beroept op een fundamenteel biologisch beginsel, “haatzaaien” is.

Amnesty International staat ook aan de kant van de transgender activist. De NGO had Ellingsen onlangs nog beschuldigd van het “lastigvallen” van de activiste.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: