Rusland beschiet Donetsk? Hoe dom denkt de Tagesschau dat haar kijkers zijn

rusland-beschiet-donetsk?-hoe-dom-denkt-de-tagesschau-dat-haar-kijkers-zijn

14-06-22 11: 41: 00,

De Tagesschau heeft zich voor de zoveelste keer gediskwalificeerd. Op 13. In juni berichtte het over Oekraïense beschietingen op Donetsk, maar in alle ernst gaf het de Russen de schuld.

Ik meldde dat Donetsk momenteel onder de zwaarste Oekraïense beschietingen ooit ligt. Ondertussen zijn de beschietingen nog erger dan 2014. Momenteel ligt zelfs het centrum van Donetsk dagelijks onder massale beschietingen. Enkele dagen geleden vond een andere journalistenreis plaats, waaraan ik helaas niet kon deelnemen. Maar collega’s schreven me dat ze in het hotel moesten schuilen omdat de beschietingen van het centrum zo hevig waren. Bovendien is Alina Lipp, met wie ik elke dag telefoneer, op dit ogenblik in Donetsk en ook zij vertelt mij over de beschietingen.

Er zijn geen militaire doelen in Donetsk die de beschietingen zouden rechtvaardigen. Er patrouilleren ook geen militairen in de straten. Als je in Donetsk bent,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: