Selenskiy papieren; Oorlog in onze tijd

selenskiy-papieren;-oorlog-in-onze-tijd

14-06-22 09: 52: 00,

Door Willy Wimmer

In de censuurmanie van de Europese Unie en de lidstaten is het een wonder dat de internationale nieuwszenders nog functioneren, Wie voldoende is toegerust kan nog een beeld krijgen van wat er in de oorlog in Oekraïne gebeurt, van Al Jazeera tot BBC tot Frankrijk 24 en CNN. Ook al zijn er sinds het begin van de oorlog meer dan honderd dagen verstreken, toch staat één ding nog stevig in het geheugen gegrift. De roep in de wereld en in Oekraïne zelf om het staken van de vijandelijkheden is in ieder geval uitgebleven bij diegenen die ongetwijfeld een gewichtige stem zouden hebben bij het afdwingen van deze eis van menselijkheid. In plaats daarvan zijn de verklaringen met de inhoud dat men de zaken wil uitvechten, zonder rekening te houden met de mensen die het aangaat, nu letterlijk “legio”. Men moet in staat zijn het totaalbeeld te gebruiken voor deze beoordeling. Met alle ijzeren grondwettelijke beginselen is dit in Duitsland en in het algemeen in het Westen niet meer mogelijk, vanwege het recht om zich te kunnen informeren in algemeen toegankelijke nieuwsbronnen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: