Sinds wanneer is de New York Times een propagandamiddel voor de “Great Reset” van het WEF?

sinds-wanneer-is-de-new-york-times-een-propagandamiddel-voor-de-“great-reset”-van-het-wef?

14-06-22 04: 13: 00,

  • In zijn boek “The Gray Lady Winked: How The New York Times’ Misreporting, Distortions & Manufactations Radically Altered History”, beschrijft Ashley Rindsberg de “habituele en opzettelijke onjuiste berichtgeving” van de New York Times en merkt op dat de kosten van haar vooringenomenheid “onmeetbaar” zijn.
  • De NYT is een propaganda-instrument voor de technocratische Eén Wereldorde-kliek die het Grote Reset-verhaal van het Wereld Economisch Forum (WEF) handhaaft en verdedigt, net zoals het het regime van Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog verdedigde.
  • De hoofdredacteur van de NYT, Rebecca Blumenstein, behoorde tot de journalisten die waren uitgenodigd voor de WEF-bijeenkomst 2022 in Davos. Ze behoort tot de club die de wereld wil hervormen volgens technocratische en transhumanistische principes en idealen.
  • Volgens de NYT hit-stukken tegen mij, verspreidde ik leugens over de COVID opnames om de verkoop op mijn website te verhogen en voedingssupplementen te verkopen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: