Uit wanhoop, blazen de Democraten het “oproer” theater nieuw leven in

uit-wanhoop,-blazen-de-democraten-het-“oproer”-theater-nieuw-leven-in

14-06-22 03: 31: 00,

Door Ron Paul. Hij is een Amerikaans arts en politicus. Hij is lid van de Libertarische Partij en was Republikeins lid van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten tussen 1976 en 2013 (met onderbrekingen). Paul was de kandidaat van de Libertarische Partij bij de presidentsverkiezingen in de VS 1988 en was kandidaat voor de Republikeinse nominatie bij de presidentsverkiezingen in de VS 2008 en 2012.

Deze week hebben de benzineprijzen in de VS een nieuw record bereikt, met een gemiddelde van $5,00 per gallon. Officieel bedroeg de inflatie van de consumptieprijzen vorige maand 8,6 procent ten opzichte van mei vorig jaar. Dat is vier decennia geleden. In werkelijkheid is de inflatie echter veel hoger, zoals iedereen die voor zijn brood werkt kan beamen.

Wat het buitenlands beleid betreft, zijn de VS dichter bij een kernoorlog met Rusland dan op enig ander moment sinds de Cubaanse Raket Crisis. Het beleid van de regering Biden lijkt te zijn om Oekraïne te dwingen Rusland tot de laatste Oekraïner te bestrijden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: