Vergif gieten en afhankelijkheid zaaien

vergif-gieten-en-afhankelijkheid-zaaien

14-06-22 02: 58: 00,

Herinner je je de legendarische foto van Union Carbide uit de 1950s of vroege 1960s? De foto met de reuzenhand die uit de lucht komt vallen en pesticiden over de Indiase bodem uitstort.

De blurb onder de foto luidt als volgt

Wetenschap helpt een nieuw India bouwen – India heeft gedurfde nieuwe plannen bedacht om zijn economie op te bouwen en zijn meer dan 400 miljoen inwoners een mooie toekomst te bieden. Maar India heeft de technische kennis van de westerse wereld nodig. In samenwerking met Indiase ingenieurs en technici, bijvoorbeeld, heeft Union Carbide onlangs zijn snelle wetenschappelijke middelen uitgeleend om te helpen bij de bouw van een chemische en plasticfabriek in de buurt van Bombay. Union Carbide is in de hele vrije wereld actief betrokken bij de bouw van fabrieken voor de productie van chemicaliën, kunststoffen, koolstoffen, gassen en metalen.

In de benedenhoek staat het logo van Union Carbide en de mededeling “A HAND IN THINGS TO COME”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: