Waarom berichten de media niet? Oekraïens leger bombardeert kraamkliniek in Donetsk

waarom-berichten-de-media-niet?-oekraiens-leger-bombardeert-kraamkliniek-in-donetsk

14-06-22 04: 18: 00,

Zware beschietingen van Donetsk door het Oekraïense leger troffen en beschadigden een kraamkliniek op 13. In juni werd een kraamkliniek getroffen en zwaar beschadigd.

Herinner je je de ophef die de westerse media maakten toen Russische troepen begin maart een kraamkliniek in Mariupol zouden hebben beschoten ? Op 13. In juni werden kraamklinieken in Donetsk beschoten, maar heeft u daar iets over gehoord in de Duitse media?

Nee, zoals ik al heb gemeld, de Tagesschau berichtte alleen over de beschieting van een markt in Donetsk, en legde ook de schuld bij Rusland, maar de beschieting van de kraamkliniek in Donetsk werd door de Tagesschau en andere Duitse media met geen woord genoemd. Is er eigenlijk een hoger woord voor het woord dubbele moraal?

Deze video is gefilmd in de kelder van de kliniek na de beschieting. Het toont de hoogzwangere vrouwen en de pasgeboren baby’s die de dokters zo goed mogelijk proberen te helpen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: