Weet je nog dat adrenochrome een “samenzweringstheorie” was? Nu is het een samenzwerend FEIT in de vorm van “jeugdtransplantaties”.

weet-je-nog-dat-adrenochrome-een-“samenzweringstheorie”-was?-nu-is-het-een-samenzwerend-feit-in-de-vorm-van-“jeugdtransplantaties”.

14-06-22 05: 39: 00,

Jarenlang werd het een wilde samenzweringstheorie genoemd. Maar het idee dat “elites” het bloed en de levensessentie van jonge mensen aftappen om eeuwig te leven, is nu bevestigd.

Sinds The Telegraph berichtte dat zogenaamde “jeugdtransplantaties” het verouderingsproces kunnen omkeren, is het idee van bloedzuigende parasieten die onder ons wonen, plotseling reëler dan ooit.

Natuurlijk noemen ze het onschuldig een “anti-verouderings”-procedure die de “fontein van de jeugd” aanboort. Maar in werkelijkheid zijn jeugdtransplantaties verwant aan het adrenochroomschandaal dat tijdens de Trump-jaren aan het licht kwam.

“Jeugdtransplantatie” is een eufemisme voor het zuigen van vitale vloeistoffen van baby/kind-‘donoren’ en het injecteren ervan in ouder wordende ontvangers,” schrijft Ben Bartee voor The Daily Bell.

The Telegraph beweert dat “niemand suggereert dat de lichaamssappen van jonge mensen in onze ouderen moeten worden gesluisd”. In werkelijkheid is dat echter precies wat er wordt voorgesteld.

Biomedische ondernemers verdienen nu al aan het bloed van tieners.

Zoals gewoonlijk doen The Telegraph en andere media alsof,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: