Amerikaanse overheidsrapporten bewijzen dat COVID vaccinatie het immunodeficiëntie syndroom kan veroorzaken, en dat is waarom we “plotselinge sterfgevallen” en “apenpokken” zien

amerikaanse-overheidsrapporten-bewijzen-dat-covid-vaccinatie-het-immunodeficientie-syndroom-kan-veroorzaken,-en-dat-is-waarom-we-“plotselinge-sterfgevallen”-en-“apenpokken”-zien

15-06-22 05: 32: 00,

Uit gegevens van de Amerikaanse overheid blijkt dat ontvangers van Covid-injecties 19 het Acquired Immune Deficiency Syndrome en Vaccine Associated Enhanced Disease kunnen ontwikkelen.

Daarom zien we dat artsen verbijsterd zijn over een plotselinge toename van plotseling overlijden van volwassenen.

Daarom zien we record wachttijden in ziekenhuizen.

Daarom zien we gepubliceerde studies die aantonen dat gevaccineerde kinderen aan sepsis lijden. Trombocytopenie, toxisch shock syndroom, auto-immuunziekte en lymfopenie.

Daarom zien we officiële overheidsgegevens die een hoger sterftecijfer laten zien bij de gevaccineerde bevolking dan bij de niet-gevaccineerde bevolking.

Daarom zien we een vermeende uitbraak van monkeypox die eigenlijk een dekmantel is voor gordelroos, herpes en blaarvormende auto-immuunziekte.

Daarom zien we meer overheidsgegevens die aantonen dat Covid 19 injecties een negatieve werkzaamheid hebben van min 391 % in de echte wereld.

Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) is een ziekte,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: