Apolut:ㅤUseless people | Door Rüdiger Lenz

apolut:ㅤuseless-people-|-door-rudiger-lenz

15-06-22 10: 13: 00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

“In de Corona-crisis wil men tot elke prijs levens redden en daarvoor de vrijheid opofferen. In de oorlog in Oekraïne willen de mensen koste wat kost hun vrijheid redden en offeren zij daarvoor levens op. In beide crises wordt het als moreel gedrag beschouwd om andersdenkenden de moraal te ontzeggen” – Professor Ulrike Guérot

Het probleem van de zogenaamde slapende mensen is niet domheid, maar hun totale onwetendheid over het kwaad. De meeste mensen kunnen zich dit afschuwelijke kwaad niet voorstellen. Ze kunnen zich niet voorstellen dat er een even afschuwelijk kwaadaardig plan schuilgaat achter de planemie, de geninjecties en de propaganda ervoor,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: