Baanbrekende studie” toont aan dat dit dieet het leven met jaren kan verlengen

baanbrekende-studie”-toont-aan-dat-dit-dieet-het-leven-met-jaren-kan-verlengen

15-06-22 09: 45: 00,

Mercola.com

  • Een dierstudie heeft aangetoond dat een tijd- en caloriebeperkt dieet het leven kan verlengen met 35 %, negen maanden langer dan de typische levensverwachting van twee jaar.
  • Eerder onderzoek heeft aangetoond dat een caloriebeperkt en tijdbeperkt dieet elk voordelen heeft voor de gezondheid, waaronder het activeren van autofagie, het verbeteren van de immuniteit en het verminderen van het risico op neurodegeneratieve ziekten zoals dementie, de ziekte van Parkinson en amyotrofe laterale sclerose (ALS).
  • Getimed eten verhoogt bepaalde metabolieten die verband houden met spierbehoud en antioxidant activiteit, verhoogt de levensduur, verbetert potentieel gewichtsverlies en vermindert het risico op diabetes, bepaalde kankers en dementie.
  • Er zijn verschillende strategieën om je te helpen cravings te overwinnen als je begint met intermittent fasting. Deze omvatten gehydrateerd blijven, voldoende slaap, het eten van de juiste vetten en het drinken van koffie met MCT-olie.

Een dierstudie gepubliceerd in mei 2022 vond,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: