Bereid je voor op de realiteit van de financiële ineenstorting

bereid-je-voor-op-de-realiteit-van-de-financiele-ineenstorting

15-06-22 07: 45: 00,

  • Financiële experts en insiders waarschuwen al meer dan een decennium dat een ineenstorting van de Amerikaanse munt mathematisch onvermijdelijk is, en deze ineenstorting zal wereldwijde gevolgen hebben omdat de dollar ’s werelds reservevaluta is.
  • De inflatie in de VS bedraagt momenteel 8,3%, maar op sommige markten loopt deze op tot in de dubbele cijfers. In de verkoop van tweedehands auto’s, bijvoorbeeld, bedroeg de inflatie de afgelopen 22,7% in de afgelopen 12 maanden. Wereldwijd stegen de voedselprijzen tussen april 2021 en april 2022 met 29,8%.
  • In 2011 verklaarde George Soros dat de economische ineenstorting “voorspelbaar” was en dat de autoriteiten slechts tijd kochten voor de onvermijdelijke ineenstorting. Nu wij ons in de laatste fase van de economische neergang bevinden, kunnen degenen die al meer dan tien jaar van deze tendens op de hoogte zijn, dit niet toegeven, want dan zouden zij moeten uitleggen waarom zij niet hebben ingegrepen om deze te stoppen. Een bekentenis zou ook het centrale banksysteem ontmaskeren als de fraude,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: