De demon oproepen: kunstmatige intelligentie, Descartes en het verband tussen hersenen en bewustzijn

de-demon-oproepen:-kunstmatige-intelligentie,-descartes-en-het-verband-tussen-hersenen-en-bewustzijn

15-06-22 10: 56: 00,

Na zijn interview op het “Centennial Symposium” van MIT in 2014, stelde technocraat extraordinaire Elon Musk zich ter beschikking van het publiek voor vragen. Een toeschouwer vroeg naar zijn gedachten over kunstmatige intelligentie, en op dat moment veranderde de gezichtsuitdrukking van Musk. Hij werd plotseling heel serieus.

Ik denk dat we heel voorzichtig moeten zijn met kunstmatige intelligentie. Als ik moest raden wat onze grootste existentiële bedreiging is, is het waarschijnlijk dit. We moeten dus heel voorzichtig zijn met kunstmatige intelligentie. Er zou enig regulerend toezicht moeten zijn, misschien op nationaal en internationaal niveau, gewoon om ervoor te zorgen dat we niet iets heel stoms doen.

Musk waarschuwde vervolgens voor kunstmatige intelligentie, en beschreef in opvallend esoterische taal wat hij beschouwt als “onze grootste existentiële bedreiging”:

Met kunstmatige intelligentie, roepen we de demon op. In alle verhalen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: