De reden waarom het zo stil werd rond de patholoog die de vaccin sterfgevallen onderzocht

de-reden-waarom-het-zo-stil-werd-rond-de-patholoog-die-de-vaccin-sterfgevallen-onderzocht

15-06-22 03: 00,

Peter Schirmacher is hoofd-patholoog aan de Universiteit van Heidelberg. Hij is een van de 100 beste pathologen ter wereld. De patholoog verrichtte autopsies op 40 mensen die binnen twee weken na de Corona-vaccinatie waren overleden. Het resultaat van zijn onderzoek: Ten minste 30 tot 40 procent was overleden als gevolg van het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar minstens 30 tot 40.

Dood na vaccinatie is dus geen “zeldzame” bijwerking, zei technologie-ondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en Infoseek, een van de eerste internetzoekmachines – op een conferentie. Waarom zou Schirmacher liegen ? Omdat hij zijn reputatie op het spel zette, zei Kirsch.

Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kon hem niet bereiken. Zes maanden later vernam hij waarom Schirmacher hem niet had teruggebeld. Ze hadden gedreigd zijn familie te vermoorden als hij over zijn onderzoek zou praten. Sindsdien heeft Schirmacher gezwegen.

“Dat is de reden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: