Dissident One:ㅤBlijkbaar wil het Wereld Economisch Forum onze kinderen volgen met RFID tags – DissidentNL

dissident-one:ㅤblijkbaar-wil-het-wereld-economisch-forum-onze-kinderen-volgen-met-rfid-tags-–-dissidentnl

15-06-22 08:00:00,

U bent allen goed op de hoogte van de RFID-chips die sinds enige tijd worden gebruikt in onze producten, gaande van voedingsmiddelen tot elektronische apparaten. Tijdens de bijeenkomst in Davos in mei 2022 kondigde het Wereld Economisch Forum (WEF) aan dat het van plan is nog een stap verder te gaan met dat volgen … door RFID-tags in kleding te plaatsen. Ze willen dat de tags alomtegenwoordig zijn – in elk kledingstuk, meldt Activist Post.

Radiofrequentie-identificatie, of RFID, tags geven een “puls” af die kan worden gelezen/gescand door een elektronische lezer.

We hebben allemaal wel eens van die “macro”-kaartjes afgepeld in onze DVD-doosjes of in de verpakkingen van onze producten. Tot voor kort waren de meeste van deze tags zichtbaar en staken ze uit als de spreekwoordelijke zere duim.

Nu is het spel veranderd

Het WEF heeft de zaken te simpel voorgesteld met hun verklaring,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: