Dissident One:ㅤDe presidentiële adviseur die Epstein introduceerde bij Clinton, dood aangetroffen door ophanging met schotwond in borstkas – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-presidentiele-adviseur-die-epstein-introduceerde-bij-clinton,-dood-aangetroffen-door-ophanging-met-schotwond-in-borstkas-–-dissidentnl

15-06-22 07:00:00,

Mark Middleton, de presidentiële adviseur die Jeffrey Epstein introduceerde bij Bill Clinton, is dood aangetroffen door ophanging met een goedkoop verlengsnoer… met een schotwond in zijn borst. Zijn dood werd beschouwd als zelfmoord. Een paar maanden eerder werd een vrouw die banden had met Middleton dood aangetroffen met een soortgelijk verlengsnoer. Er is hier iets sinister aan de hand, schrijft The Vigilant Citizen.

Zoals u waarschijnlijk weet, was Jeffrey Epstein een miljardair kinderhandelaar wiens arrestatie, opsluiting en langverwachte proces in 2019 de zieke neigingen van de elite dreigde bloot te leggen. De vluchtlogs van zijn beruchte Lolita Express (het privévliegtuig dat werd gebruikt om gasten en slachtoffers naar Epstein’s privé-eiland te vervoeren) is een wie is wie van de wereldwijde elite: Politici, beroemdheden, wetenschappers, financiers, leden van koninklijke families, enz. Tientallen prominenten zijn aan boord van de Lolita Express gegaan en hebben mogelijk onuitsprekelijke handelingen verricht met de jonge slachtoffers die door Epstein in de loop der jaren verhandeld werden.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: