Dissident One:ㅤDuitsland gaat in hongerstaking tegen de boze Poetin – DissidentNL

dissident-one:ㅤduitsland-gaat-in-hongerstaking-tegen-de-boze-poetin-–-dissidentnl

15-06-22 10:00:00,

42% Van de Duitsers meldt dat ze hun eetgewoonten moeten veranderen vanwege de kosten van de anti-Russische sancties. En niet alleen Duitsers, ik hoor het hier ook van mensen; ‘Ik koop geen kipfilé meer want dat was te duur’. Veel van dergelijke voorbeelden die aangeven dat er grote problemen aankomen.

De anti-Russische sancties van de Westerse elite komen neer op een gedwongen hongerstaking door het eigen volk. Het Westen schaadt Rusland helemaal niet met deze sancties, het is het eigen volk dat gestraft wordt. Met honger en inflatie, terwijl de elite die het volk overduidelijk haat, er geen kreeft minder om zal eten.

Despite the harshest Sanctions ever on a country, #Russia earned what is very likely a record 93 billion euros in revenue from exports of oil, gas and coal in the first 100 days of the war in #Ukraine https://t.co/RTfuXBExUr

— Elijah J.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: