Dissident One:ㅤElke luchtvaartmaatschappij die niet al haar piloten screent op hartproblemen riskeert een ramp die honderden onschuldige levens zal kosten – DissidentNL

dissident-one:ㅤelke-luchtvaartmaatschappij-die-niet-al-haar-piloten-screent-op-hartproblemen-riskeert-een-ramp-die-honderden-onschuldige-levens-zal-kosten-–-dissidentnl

15-06-22 09:00:00,

Het kan niet duidelijker zijn: de vaccinaties veroorzaken hartproblemen. Het is zo duidelijk dat zelfs de CDC het toegeeft. Waarom screenen de luchtvaartmaatschappijen dan niet al hun piloten? Het antwoord zal u verbazen, schrijft Steve Kirsch.

Denk eens aan het volgende verhaal van een piloot die arbeidsongeschikt raakte tijdens het vliegen met het vliegtuig. Dit is weer een “close call” vergelijkbaar met wat er gebeurde met American Airlines Captain Bob Snow:

Een woordvoerder van EasyJet zei: “De veiligheid en het welzijn van onze passagiers en bemanning is altijd easyJet’s hoogste prioriteit.”

Dat is een leugen.

Het kan niet duidelijker zijn: de vaccinaties veroorzaken hartproblemen. Het is zo duidelijk dat zelfs de CDC het toegeeft.

Waarom screenen de luchtvaartmaatschappijen dan niet al hun piloten?

Immers,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: