Dr. Jim Meehan: De uitbraak van de apenpokken is GEFABRICEERD omdat de mensen niet meer bang zijn voor COVID-19

dr.-jim-meehan:-de-uitbraak-van-de-apenpokken-is-gefabriceerd-omdat-de-mensen-niet-meer-bang-zijn-voor-covid-19

15-06-22 07:51:00,

Dr. Jim Meehan gelooft dat de uitbraak van de apenpokken in elkaar is gezet omdat de mensen niet meer bang zijn voor het Wuhan coronavirus (COVID-19). Meehan, een deskundig oogarts en chirurg, heeft zich tijdens een verschijning op InfoWars uitgesproken tegen de bezorgdheid over de uitbraak van de apenpokken. “Ik denk dat het een afleidingsmanoeuvre is,” zei Meehan toen hem gevraagd werd wat hij van de uitbraak van de apenpokken vindt. “Het is een tussenschakel, want ze waren het narratief met het coronavirus aan het verliezen, want we waren allemaal moe van die onzin van de lockdowns, de maskering en alles. De wetenschap … de waarheid was aan het uitkomen dat alles wat ze gedaan hadden fout was.”

Meehan merkte op dat het gebruik van apenpokken om angst aan te jagen meer voordelen heeft. In tegenstelling tot COVID-19 zijn de symptomen van apenpokken zichtbaar in de vorm van de pokken, oftewel de pijnlijke, met vloeistof gevulde blaasjes die verschijnen over de ledematen van een besmette persoon, meestal de handen, benen en voeten, maar soms ook het gezicht. Als een persoon de apenpokken oploopt door seksueel contact, kunnen deze laesies op de geslachtsdelen of de anus verschijnen. Oude foto’s van mensen met apenpokken kunnen over het hele internet en door de mainstream media verspreid worden om terreur over de ziekte op te wekken. Maar het ene grote nadeel van apenpokken is dat het zeer moeilijk is om het virus over te brengen. Zelfs de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) moest toegeven dat het virus zich niet verspreidt via overdracht door de lucht. Het verspreidt zich alleen door nauw contact, bericht Afinalwarning.com.

V.S. telt minder dan 50 besmettingen bijna een maand na eerste apenpokken-geval

Volgens de CDC telt de V.S. nu 49 gevallen in 17 staten. Californië heeft de meeste gevallen, met 15 bevestigde gevallen, gevolgd door New York met 11 en Illinois met acht. Massachusetts, waar het eerste geval in de V.S. medio mei werd bevestigd, heeft nu twee extra gevallen. “Geen van beide gevallen meldt een bekend verband met het eerste geval dat in Massachusetts is vastgesteld,” kondigde het Massachusetts Department of Public Health aan in een persbericht. De twee gevallen werden ontdekt bij volwassen mannen die meldden nauw contact met elkaar te hebben. Hoewel de verklaring van de staatsregering dit niet specificeerde,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: