FDA-adviseur wordt uitgescholden tijdens hoorzitting van adviescommissie over Covid-vaccins voor kinderen: “U zult voor eeuwig branden in de hel”!

fda-adviseur-wordt-uitgescholden-tijdens-hoorzitting-van-adviescommissie-over-covid-vaccins-voor-kinderen:-“u-zult-voor-eeuwig-branden-in-de-hel”!

15-06-22 05: 37: 00,

Dinsdag heeft de V.S. De Food and Drug Administration is bijeengekomen met haar Adviescomité voor vaccins en verwante biologische producten (VRBPAC) om de EMA-aanvraag van Moderna voor een COVID-vaccin 19 voor kinderen tussen 6 en 17 te bespreken.

Hetzelfde deskundigenpanel zal woensdag opnieuw bijeenkomen om de vaccins van Moderna en Pfizer voor kinderen jonger dan 5 jaar te bespreken.

Volgens CDC-gegevens was de incidentie van hartontsteking bij mannen in de leeftijd van 18 tot 39 die het Pfizer/BioNTech-vaccin kregen 4,41 gevallen per 100.000, terwijl dit voor Moderna 6,27 gevallen per 100.000 was, meldde Reuters.

De algemene incidentie is relatief zeldzaam, en de overgrote meerderheid van de getroffenen herstelt volledig, maar een vergelijking toonde aan dat het risico op myocarditis en pericarditis bij jonge mannen van 18 tot 39 jaar 1,1 tot 1,5 keer hoger was na vaccinatie met Moderna,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: