Gepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle “Ik zei het toch” paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen

gepensioneerd-neurochirurg-schrijft-de-mother-van-alle-“ik-zei-het-toch”-paper-over-de-covid-19-pandemiemaatregelen

15-06-22 02:25:00, © T-Rex / Freepik Een gepensioneerd neurochirurg genaamd Russell L. Blaylock heeft de moeder van alle “ik zei het u toch” papers geschreven over de Covid-19 pandemie, die hij de meest gemanipuleerde infectieziekte-gebeurtenis in de geschiedenis noemt, schrijft Kyle Becker.

In het tweemaandelijks peer-reviewed tijdschrift Surgical Neurology International zet Blaylock de campagne van vernietigende Covid-leugens uiteen die de reactie van de federale, staats- en plaatselijke overheid kenmerkte, die in collusie met Big Pharma werd gevoerd.

“De COVID-19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde gebeurtenissen op het gebied van besmettelijke ziekten in de geschiedenis, die gekenmerkt wordt officiële leugens in een niet aflatende stroom onder leiding van regeringsbureaucratieën, medische verenigingen, medische raden, de media en internationale instanties,” schrijft Blaylock, die bronnen aanhaalt. “Wij hebben een lange lijst gezien van ongekende aantastingen van de uitoefening van de geneeskunde, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières van artsen die weigeren mee te werken aan het doden van hun patiënten, en een massale regulering van de gezondheidszorg onder leiding van niet-gekwalificeerde personen met enorme rijkdom, macht en invloed.”

“Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis bepalen een president, gouverneurs, burgemeesters, ziekenhuisbestuurders en federale bureaucraten medische behandelingen die niet gebaseerd zijn op nauwkeurige wetenschappelijk onderbouwde of zelfs op ervaring gebaseerde informatie, maar veeleer op het afdwingen van de aanvaarding van speciale vormen van zorg en “preventie”-waaronder remdesivir, het gebruik van beademingsapparatuur en uiteindelijk een reeks in wezen ongeteste boodschapper-RNA vaccins,” ging Blaylock verder. “Voor het eerst in de geschiedenis van de medische behandeling worden de protocollen niet geformuleerd op basis van de ervaring van de artsen die het grootste aantal patiënten met succes behandelen, maar op basis van personen en bureaucratieën die nog nooit één patiënt behandeld hebben – waaronder Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, WHO, staatsgezondheidsfunctionarissen en ziekenhuisbestuurders.”

“De media (televisie, kranten, tijdschriften, enz.), de medische genootschappen, de staatsgezondheidsdiensten en de sociale media hebben zichzelf tot de enige bron van informatie over deze zogenaamde “pandemie” gemaakt,” voegde hij eraan toe. “Websites werden verwijderd, hooggekwalificeerde en ervaren klinische artsen en wetenschappelijke deskundigen op het gebied van infectieziekten werden gedemoniseerd, carrières werden vernietigd, en alle afwijkende informatie werd bestempeld als “verkeerde informatie” en “gevaarlijke leugens”, zelfs als die afkomstig was van topdeskundigen op het gebied van virologie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: