Het verraad van Biden – commonsensetv.nl

het-verraad-van-biden-–-commonsensetv.nl

15-06-22 10:01:00, Virtuele persconferentie met gepensioneerde generaals zullen Bidens ‘opzettelijke’ vernietiging van het Amerikaanse leger blootleggen.

 

‘Biden’s verraad aan ons leger met onwettige bevelen om alle militairen te vaccineren met de experimentele EUA COVID-injectie verzwakt ons leger, brengt de nationale veiligheid in gevaar en brengt elke Amerikaan in gevaar.’

 

TUCSON, Arizona (Truth for Health) – President Joe Biden gebruikt COVID om een systematische vernietiging van Amerika’s militaire en nationale veiligheid te bewerkstelligen door het meest ervaren en goed opgeleide personeel te zuiveren en te vervangen door “woke” geïndoctrineerde extreem-linksen die de woke ideologie voor God, korps, plicht, eer en land stellen, volgens voormalige generaals, hoge officieren, advocaten voor militaire rechten, militaire en civiele artsen en Amerika’s toonaangevende gezondheidswaakhond, Truth for Health Foundation.

“Biden’s verraad aan ons leger met onwettige orders voor alle dienstleden om te worden gevaccineerd met de experimentele EUA COVID-injectie, verzwakt ons leger, brengt de nationale veiligheid in gevaar en brengt elke Amerikaan in gevaar”, zegt Elizabeth Lee Vliet, MD, president en CEO van Truth for Health Foundation, een openbare liefdadigheidsinstelling gericht op het verdedigen van de medische waarheid en individuele medische vrijheid.

De video duurt 2 uur en 40 minuten

https://rumble.com/v18f7yy-live-retired-generals-expose-bidens-deliberate-destruction-of-us-military.html

 

Dit alarmerende verraad aan onze nationale defensie heeft Dr. Vliet en Stichting Truth for Health ertoe aangezet om op 14 juni, Nationale Amerikaanse Vlaggendag, een persconferentie te beleggen. De persconferentie, getiteld “Biden’s Betrayal: Destroying our Military”, zal om 12.00 uur Eastern Time worden gelivestreamd op LifeSiteNews en meerdere andere livestream-platforms. (zie video hierboven)

Belangrijke sprekers zijn onder meer generaal Thomas McInerney, generaal Paul Vallely, luitenant-generaal Rod Bishop, luitenant-kolonel Peter C. Chambers, D.O., advocaten Todd Callender en Mike Rose. Als gevolg van de aanval van Biden op het leger zijn er doden, gewonden en medische schade/handicap gevallen door de vaccinaties, plus militairen die uit het leger werden ontslagen, velen zonder een behoorlijk proces, met ernstige gevolgen voor Amerika.

Militaire leiders en advocaten zullen onthullen hoe leden van de militaire dienst worden vervolgd onder de mantel van militair geheim en ‘schaduwbeleid’ voor het bezwaar maken tegen de experimentele COVID-vaccinaties, voor het indienen van religieuze vrijstellingen, voor het indienen van medische vrijstellingen en voor het weigeren van dit onwettige bevel. Bovendien zullen hooggeplaatste officieren onthullen hoe Biden toegeeft aan de globalistische agenda door Amerika’s ervaren soldaten te vervangen door woke geïndoctrineerde nieuwe aanwas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: