In het web van het WEF: In Nederland gaat “Smart City” in het geheim in bedrijf

in-het-web-van-het-wef:-in-nederland-gaat-“smart-city”-in-het-geheim-in-bedrijf

15-06-22 12: 06: 00,

Apeldoorn is door het World Economic Forum (WEF) omgetoverd tot de eerste ‘smart city’ van Nederland, zonder de inwoners te raadplegen. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente een 5G-netwerk in de stad aangelegd. De gemeente ontvangt geen inkomsten uit het project, de verantwoordelijkheid ligt bij RadioLED. Dit bedrijf beheert ook de gegevens van duizenden sensoren die de burgers van Apeldoorn overal volgen.

Apeldoorn Smart City is slechts een van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. De netwerkorganisatie uit Zwitserland, is via vele tentakels verweven met Nederlandse politici – van Koningin Maxima tot Sigrid Kaag en Mark Rutte – die de globalistische agenda van de grote leider Klaus Schwab, de “Grote Reset”, uitvoeren. Schwab streeft naar een wereldwijde “vierde industriële revolutie” die onder meer zal leiden tot een “digitale identiteit” voor elke bewoner van de planeet en zelfs tot een samensmelting van mens en technologie door de implantatie van chips in het menselijk lichaam.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: