Iran vs. VAE – dreigende kwestie van “Rusland en Oekraïne in de Golf”?

iran-vs.-vae-–-dreigende-kwestie-van-“rusland-en-oekraine-in-de-golf”?

15-06-22 03: 26: 00,

Door Gavin O’Reilly: Hij is een Ierse republikeinse activist uit Dublin, Ierland, met een sterke belangstelling voor de gevolgen van het Britse en Amerikaanse imperialisme; hij schreef voor de American Herald Tribune van januari 2018 tot de inbeslagneming door de FBI in 2021, en zijn werk is ook verschenen in The Duran, Al-Masdar, MintPress News, Global Research en SouthFront.

De aankondiging van donderdag dat Israël militaire infrastructuur in de vorm van radarsystemen heeft overgebracht naar de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein, ogenschijnlijk om een vermeende raketdreiging vanuit het nabijgelegen Iran tegen te gaan, zou ondanks de beperkte media-aandacht reden tot bezorgdheid moeten zijn.

In dezelfde 24 uren dat de Israëlische premier Naftali Bennett een verrassingsbezoek bracht aan de Emiraten en Israëlische troepen Damascus International Airport bombardeerden, moet de aankondiging dat zowel Abu Dhabi als Manama ermee hebben ingestemd Israëlische militaire infrastructuur te huisvesten

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: