Neurochirurg schrijft de moeder van alle “ik zei het toch” brieven over de reactie op de Covid 19 pandemie

neurochirurg-schrijft-de-moeder-van-alle-“ik-zei-het-toch”-brieven-over-de-reactie-op-de-covid-19-pandemie

15-06-22 11: 32: 00,

Een gepensioneerd neurochirurg genaamd Russell L. Blaylock heeft de moeder van alle “Ik zei het je toch” brieven geschreven over de Covid 19 pandemie, die hij de meest gemanipuleerde infectieziekte in de geschiedenis noemt.

In het tweemaandelijkse tijdschrift Surgical Neurology International zet Blaylock de campagne van destructieve Covid leugens uiteen die de reactie van de federale, staats- en lokale overheden kenmerkten en die werd uitgevoerd in collusie met Big Pharma.

“De COVID 19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde besmettelijke ziekten in de geschiedenis, gekenmerkt door officiële leugens in een nooit eindigende stroom onder leiding van overheidsbureaucratieën, medische verenigingen, medische raden, de media en internationale agentschappen,” schrijft Blaylock, waarbij hij bronnen aanhaalt. “We hebben een lange lijst gezien van ongekende aantastingen van de medische praktijk, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières van artsen die weigeren deel te nemen aan het doden van hun patiënten, en massale regimentering van de gezondheidszorg geleid door ongekwalificeerde individuen met enorme rijkdom,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: