Reiner Füllmich bereidt de zaak tegen de “Corona-misdadigers” voor, samen met “vele” andere advocaten

reiner-fullmich-bereidt-de-zaak-tegen-de-“corona-misdadigers”-voor,-samen-met-“vele”-andere-advocaten

15-06-22 03: 18: 00,

Advocaat Reiner Füllmich zal aanstaande zaterdag in Florida een bijeenkomst organiseren waar hij het bewijs zal presenteren dat hij heeft verzameld in interviews met een aantal 400 wetenschappers, artsen, advocaten en journalisten.

We hebben te maken met psychopaten, genocidale maniakken en massamoordenaars, zei Stew Peters, die Füllmich uitnodigde voor zijn show. U hebt volkomen gelijk,” antwoordde de advocaat.

Hoe kunnen we deze “Corona-criminelen”, zoals Peters ze noemt, een halt toeroepen en hen verantwoordelijk houden voor hun misdaden? Füllmich zei dat we moeten blijven procederen. Hij legde uit dat zijn advocatenkantoor negen zaken tegen de daders in Duitsland heeft aangespannen. Maar, zo benadrukte Füllmich, het rechtssysteem in Duitsland is volledig kapot en dat geldt ook voor de rechterlijke macht.

De weinige rechters die nog bereid zijn de wet te handhaven, zijn min of meer monddood gemaakt. Een van hen werd overvallen door de politie.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: