The Saker:ㅤSitrep Operatie Z: Weer rommelig malen en nog meer gewandel

the-saker:ㅤsitrep-operatie-z:-weer-rommelig-malen-en-nog-meer-gewandel

15-06-22 12: 28: 00,

Door Amarynth voor de Saker Blog

We beginnen met de bredere omgeving:

Het is Zelensky’s beslissing, zegt het Koor van de Grote Terugloop.

“Het volk en de regering van Oekraïne, geleid door president Zelensky, moeten zelf beslissen over de kwestie van de mogelijkheid van territoriale concessies.” – Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Blinken. Volgens het hoofd van het State Department zijn de Verenigde Staten niet van plan hun standpunt op te dringen.

(U hebt verloren, en u wilt het niet zeggen Blinken!)

We zien steeds meer westerse verklaringen dat Oekraïne de oorlog kan beëindigen, via verlies van gebieden. Dit is pure wanhoop om ook maar een greintje verantwoordelijkheid te ontlopen voor het verlies van levens dat zij hebben veroorzaakt. Ze weten niet hoe ze eruit moeten komen, ze moeten eruit komen, ze moeten hun gezicht redden voor hun binnenlandse publiek tegenover een spectaculair verlies van prestige,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: