Voormalig regeringsadviseur beweert dat in 2075 een op de vijf baby’s “virtueel” zal zijn.

voormalig-regeringsadviseur-beweert-dat-in-2075-een-op-de-vijf-baby’s-“virtueel”-zal-zijn.

15-06-22 01: 50: 00,

“Virtuele kinderen” worden voorgesteld als een levensvatbare oplossing voor het probleem van overbevolking, volgens een vooraanstaande autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie en een voormalig Brits regeringsadviseur.

Door de computer gegenereerde baby’s, die ongeveer 25 dollar per maand kosten, zullen waarschijnlijk een alledaags verschijnsel worden tegen het begin van de 2070s, zegt Catriona Campbell, die de Britse regering heeft geadviseerd bij de eerste opstelling van haar bruikbaarheids- en toegankelijkheidsnormen. Zij beweert dat tot een vijfde van de ouders zal kiezen voor een digitale baby.

“Deze ontwikkeling is, als zij zich voordoet, een technologische spelbreker die, indien goed beheerd, ons zou kunnen helpen enkele van de dringendste problemen van onze tijd op te lossen, waaronder overbevolking,” legt Campbell uit.

“Ik geef gastcolleges aan verschillende Europese instellingen en heb gesproken op enkele van de grootste conferenties ter wereld, zoals het Microsoft Global Congress en het Media Festival, om er maar twee te noemen.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: