Waarom euthanaseert Canada de armen?

waarom-euthanaseert-canada-de-armen?

15-06-22 03: 12: 00,

De dichter Anatole France herhaalt steeds weer de uitspraak dat “de wet, in haar majestueuze gelijkheid, zowel de rijken als de armen verbiedt onder bruggen te slapen, op straat te bedelen en brood te stelen”. Wat Frankrijk zeker niet heeft voorzien is dat een heel land – en een ostentatief progressief land bovendien – heeft besloten zijn sarcasme op de koop toe te nemen en het tot zijn natuurlijke einde uit te voeren.

Sinds vorig jaar staat de Canadese wet, in al zijn majesteit, zowel de rijken als de armen toe zelfmoord te plegen als ze te arm zijn om waardig verder te leven. De altijd gulle Canadese staat zal zelfs voor hun dood betalen. Wat het niet zal doen is geld uitgeven zodat ze kunnen leven in plaats van zichzelf te doden.

Zoals met de meeste blunders, begon het allemaal met een stellige ontkenning dat ze bestonden. In het jaar 2015 heeft het Hooggerechtshof van Canada 22 jaren van zijn eigen jurisprudentie op zijn kop gezet,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: