We raken gewend aan nepnieuws. En we worden moe van de Oekraïne oorlog. Hier is waarom je je zorgen moet maken

we-raken-gewend-aan-nepnieuws-en-we-worden-moe-van-de-oekraine-oorlog.-hier-is-waarom-je-je-zorgen-moet-maken

15-06-22 05: 33: 00,

Journalisten en congresleden lijken dezer dagen niet in staat de schandalige hoeveelheden contant geld en militaire uitrusting die kennelijk naar Oekraïne worden gezonden, te onderzoeken en ter discussie te stellen. Een van de redenen daarvoor zou kunnen zijn dat ze er in de eerste plaats niet heen worden gestuurd.

De geest van de Kiev piloot is dood, Poetin is dood, Oekraïense soldaten werden afgeslacht op Slangeneiland en 300 Oekraïners kwamen om bij de aanval op het theater in Mariupol. Welk van deze vier nieuwsberichten uit de westerse media is waar? In feite zijn ze allemaal volledig onwaar, maar ze werden verspreid als puur bonafide nieuws en zelfs niet gecorrigeerd toen het bewijs van het tegendeel overweldigend was.

Het lijkt erop dat de westerse media geen mea culpa doen, wat u zorgen moet baren als u bezorgd bent over hoe de oorlog in Oekraïne de wereldvrede bedreigt zoals we die kennen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: