Apolut:ㅤBosbrand theorie en zombie bedrijven | Door Christian Kreiß

apolut:ㅤbosbrand-theorie-en-zombie-bedrijven-|-door-christian-kreis

16-06-22 10: 48: 00,

Onderdrukte zuiveringen, zombiebedrijven en het proces van creatieve vernietiging: Komt er een oncontroleerbare wereldwijde economische crisis op ons af?

Een commentaar van Christian Kreiss.

Vraag

Ervaringen uit Australië tonen: Als je plaatselijke bosbranden lange tijd kunstmatig onderdrukt, hoopt zich steeds meer biomassa op. Dan zal er op een gegeven moment een brand uitbreken die niet meer onder controle te houden is, een natuurbrand met catastrofale schade die veel groter is dan wanneer er regelmatig kleinere, plaatselijke branden uitbreken.

Hetzelfde geldt voor de economie. Als recessies lange tijd kunstmatig worden onderdrukt, ontstaan er steeds meer zombiebedrijven, bedrijven zonder economische bestaansreden. Als er dan weer een recessie komt,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: