Apolut:ㅤLife in Namibia | Door Jochen Mitschka

apolut:ㅤlife-in-namibia-|-door-jochen-mitschka

16-06-22 03: 12: 00,

In de nieuwe realiteit inburgeren

Een standpunt van Jochen Mitschka.

Op 9 april zijn we in Namibië aangekomen, op 9 mei konden we ons huis betrekken en op 8 juni zijn de verbouwingswerkzaamheden begonnen. Wij hebben veel mensen ontmoet en waren verbaasd over de openheid en vriendelijkheid waarmee wij werden ontvangen. Natuurlijk ook over hoeveel mensen Duits willen spreken zodra ze merken dat je uit Duitsland komt. Hier is nu het verslag over de start van de renovatie en de voortgang met betrekking tot andere maatregelen in verband met het begin van een nieuwe nederzetting.

De meeste Duitstaligen leven nog steeds in het idee van een Duitsland van het economische wonder,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: