De oorlog in Oekraïne wijst op grote veranderingen in de toekomstige machtsstructuur van de wereld

de-oorlog-in-oekraine-wijst-op-grote-veranderingen-in-de-toekomstige-machtsstructuur-van-de-wereld

16-06-22 02: 59: 00,

Door James O’Neill: Hij is een voormalig advocaat die in Australië woont, exclusief voor het online tijdschrift “New Eastern Outlook”.

De oorlog in Oekraïne is bijna vanaf het begin gekenmerkt door verkeerde informatie. De westerse media hebben blijk gegeven van een verbazingwekkend vermogen tot selectief geheugen. Verslagen over de oorlog beginnen bijna altijd met de Russische interventie in de Donbass in februari 2022. Het is alsof de gebeurtenissen van de afgelopen zeven jaar nooit hebben plaatsgevonden, tenminste als men ervan uitgaat dat de westerse selecties op enigerlei wijze een weergave zijn van de werkelijke gebeurtenissen.

Neem het begin van deze oorlog, die begon 2014 met een door de Amerikanen geïnspireerde staatsgreep tegen de wettig verkozen regering van Oekraïne. Amerikaanse betrokkenheid bij de gebeurtenissen van 2014 staat vanaf dag één buiten kijf. Niemand minder dan Victoria Nuland heeft openlijk opgeschept dat haar interventie in Oekraïne heeft bijgedragen tot de gewelddadige omverwerping van de regering.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: